szerző:
hvg.hu

A balesetet szenvedett tartálykocsiból szivárgott az LPG, az egyik személyautó viszont tovább akart hajtani.

Filmbe illő jelenet zajlott le a napokban a Pekinget Harbinnal összekötő autópályán, és sajnos nem a dolog jó értelmében. Az egyik autós fedélzeti kamerája szerint ugyanis egy LPG-t szállító kamion balesetet szenvedett, majd egy figyelmetlen autós az egész gáz berobbantotta.

A tartálykocsi balesetet nem lehet látni a videón, azt viszont igen, hogy a kék színű autó megpróbál továbbmenni. Csakhogy az LPG idő közben szivárgott a tartályból, így elég volt egyetlen rossz pillanat, és az egészet belobbantotta az autó.

Az autók ezután tolatva menekültek a lángok elől, így jól látszik, hogy egész hosszan kifolyt az LGP, ugyanis az út szélén álló fák is lángra kaptak.

A kamion sofőrje súlyos égési sérüléseket szenvedett, a többi autós kisebb sérülésekkel úszta meg az esetet.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!