szerző:
hvg.hu

A kereszteződésnél álló Renault hátulján tudott megkapaszkodni a rendőr, majd ártalmatlanná tette a részeg sofőrt.

Akciófilmekben gyakran látható jelenet, hogy a bűnözőt úgy sikerül csak megállítani, hogy a mozgó autóra felkapaszkodva a rendőr betöri a szélvédőt, majd a kocsiba bemászva teszi ártalmatlanná a sofőrt. Valami hasonlót sikerült összehoznia egy orosz rendőrnek, az egészből épp csak az hiányzott, hogy menet közben ugorjon fel a járműre.

A kereszteződésnél álló Renault hátuljára akkor ugrott fel a rendőr, amikor az épp elindult, majd miután megkapaszkodott, elkezdte verni a hátsó szélvédőt. Miután sikerült lyukat ütni rajta, bemászott az utastérbe, majd a részeg tolvajt elkapva megállította az autót.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!