szerző:
hvg.hu

4,5 milliós árával a bikás bringa legalább olyan exkluzív lesz, mint bármelyik négykerekűjük.

Az olasz márka is beállt azon autógyártók közé, amely elektromos kerékpárokat is gyárt. Ők egy 145 kilométeres távra elegendő elektromos rásegítést kínáló, lopásgátlóval ellátott, egyedi színekben rendelhető biciklivel jöttek ki.

A Lamborghini mostanság úgy tűnik, a terepezés felé fordult. Kihozták a Lamborghini Urus-t, amely hivatalosan szabadidő-autó, igazán illik mellé egy kiegészítő, amellyel túrázni lehet.

©
©

A bemutatott kerékpárból az első két változatot online lehet megrendelni májustól. A gyártó egyébként ezeket a kerékpárokat egy Italtechnology nevű start-up céggel közösen fejlesztette.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!