hvg.hu Itthon

A parlament elé vinné a Fidesz a Soros-tervet

A Fidesz-frakció kezdeményezni fogja hétfőn, hogy az Országgyűlés vegye napirendre azt az európai parlamenti határozatot, amely gyakorlatilag a "Soros-terv" több pontjának végrehajtását vetíti előre - mondta Halász János, a frakció szóvivője a Kossuth Rádió Vasárnapi újság című műsorában.

hvg.hu Itthon

Kósa Lajos megdicsérte a Kétfarkút

Nem várt helyről kapott elismerést a Magyar Kétfarkú Kutya Párt, amely szombaton békemenetet tartott a kormányért és Oroszországért, minden más ellen. Kósa Lajos is viccesnek tartja őket.

hvg.hu Itthon

Pert fontolgat a Helsinki Bizottság a Fidesz ellen

Vasárnap Halász János mindennek elmondta a civil szervezeteket, mert nem válaszoltak közérdekű adatigénylésre. Kiderült, a határidő még le sem járt. A Magyar Helsinki Bizottság pert fontolgat az ügyben.

hvg.hu Itthon

Rágalmazásért perel a Fidesz által betámadott menekültsegítő

Megszólalt Tóth Csaba Antal, azaz Baba, annak a Migration Aidnek a tagja, amely ellen lejárató kampány indult a napokban. Baba nem tagadta, hogy újabb eljárás folyik ellene, és a múltban is állt bíróság előtt. Azt azonban visszautasítja, hogy nehézsúlyú maffiózó lenne. Elmondta, mióta a róla írt leleplező cikk megjelent, nincs nyugta, telefonon és interneten fenyegetik.

hvg.hu Itthon

A Fidesz a sajtó segítségét kéri a Migration Aid ellen

Nem lehet mire vélni a kormányhoz közel álló médiumok és a Fidesz akcióját, amely érezhetően be akarja feketíteni a Migration Aidet. Halász János frakciószóvivő a sajtótájékoztatóján egy tényt sem mondott el, ellenben elérte, hogy a Migration Aid végre megszólalhasson az ügyben.

1 2 3 4

A címlapról ajánljuk