hvg.hu Itthon

Varga szépen törleszti a hitelét

Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter befektetési jegyből államkötvényre váltott, és több mint 2 milliót faragott a hiteléből.

hvg.hu Itthon

Nyugdíjprémium: szocialista törvény hozhatja kényszerhelyzetbe Orbánékat?

Egy bizonyos mértékű gazdasági növekedés felett elvileg nyugdíjprémiumot kell fizetni az erre jogosultaknak. Az MSZP-s Korózs Lajos a szocialisták idején hozott törvényre hivatkozva kérdezett rá Varga Mihálynál arra, idén osztanak-e ilyen pluszpénzt. A nemzetgazdasági miniszter szerint év elején még korai erről beszélni.

hvg.hu Gazdaság

Varga Mihálynak Kínában megmutatták a jövőt

A Huawei főhadiszállásán, a dél-kínai Shenzenben megmutatták a nemzetgazdasági miniszternek, milyen az okosváros, mire jó az 5G és milyen lesz az informatikai közeljövő. Egyúttal érdeklődtek aziránt is, hogy az olyan magyarországi beruházásokban, mint a zalaegerszegi önvezető autós tesztpálya, infokommunikációs oldalról beszállhatnak-e.

MTI Gazdaság

Varga belengette az személyi jövedelemadó csökkentését

Ha a gazdaság át tud állni egy tartósan 3 százalékot meghaladó növekedésre, akkor lesz forrás a munkát terhelő adók további csökkentésére - mondta Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter a Világgazdaság pénteki számában megjelent interjúban.

hvg.hu Gazdaság

Varga megmondta, mikor keresünk annyit, mint Ausztriában

A Figyelőnek adott interjú elején arra panaszkodik, a József nádor téri mélygarázs építés miatt állandó a zaj és az áramkimaradás, így nehéz a dolgukra koncentrálni. Sőt, az egyik földszinti teremben az üvegtáblák is potyognak.

hvg.hu Gazdaság

Kikerülte Varga Mihály a kényes kérdéseket

Kedvező gazdasági folyamatokról számolt be éves meghallgatásán az Országgyűlés gazdasági bizottsága előtt Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter. Az ellenzéki kérdésekre inkább nem válaszolt.

hvg.hu Gazdaság

Jöhet a magasabb nyugdíjemelés

Orbán Viktor után a nemzetgazdasági miniszter is ígéretet tett arra, hogy a kormány magasabb mértékű nyugdíjemelésről dönthet. Kár, hogy ez még mindig elmarad a várható inflációtól.

hvg.hu Gazdaság

Vargáék pénzt találtak a költségvetésben, és el is osztogatják

A nemzetgazdasági miniszter szerint korábban nem tapasztalt többlet alakult ki az államháztartásban, október végére 57,3 milliárd forint plusz keletkezett. Varga Mihály erről szerda reggeli sajtótájékoztatóján beszélt, ahol új intézkedéseket is bejelentett. Megemelik például a Modern városok nevű program keretét.

1 2 3 4 5 6 7
51
A címlapról ajánljuk