Muck Tibor Gazdaság

Hogy lesz ebből évi 1200 magyar busz?

Már 2017-től évi ezer–ezerkétszáz autóbuszt kell gyártania a magyar iparnak a ma ismertetett kormányzati terv szerint. Tavaly alig több mint tizedennyi jött össze – más kérdés, hogy ez nem a gyártókon múlt.

hvg.hu Itthon

Spártai mondással bratyizott Orbán az EU-val

Ahogy egy konferencián illik, diplomatikusan hízelgő beszédben ezúttal méltatta a határokat eltüntető Európai Uniót Orbán Viktor, akitől azt is megtudhattuk, hogy nekünk magyaroknak mindig valaminek a története a fontos. És ha már a jövő autói voltak a téma, Varga Mihály szakminiszterrel együtt kinyilvánították: nagyon nem kéne lemaradni a jövő járműipari innovációiból.

hvg.hu Gazdaság

OECD: A magyarok még mindig a legszegényebbek között

Kilábaltunk a válságból, nő a gazdaság, de a magyar GDP éppen csak meghaladta a válság előtti szintet tavaly, és az egy főre eső jövedelem alapján szegény országnak számítunk – derül ki az OECD pénteken publikált országjelentéséből.

MTI Gazdaság

Újabb százmilliókat költenek sporteseményekre Orbánék

Varga Mihálynak gondoskodnia kell a Forma-1 Magyar Nagydíj és a Red Bull Air Race kapcsán felmerült árfolyamveszteség miatti fizetési kötelezettség rendelkezésre állásáról. Emellett 200 milliót költenek a túraautó- és kamionversenyekre, 180 milliót a Nemzeti Vágtára - derült ki a Magyar Közlönyből.

1 2 3 4 5 6 7
47
A címlapról ajánljuk
Ennél viccesebb film már nem lesz ezen a nyáron

Ennél viccesebb film már nem lesz ezen a nyáron

Ryan Gosling és Russell Crowe is hülyét csinál magából a retrómázzal leöntött Rendes fickókban – politikai korrektséget ne keressünk a filmben, de perceken át tartó poénsorozatokat és kliséket kiforgató akciójeleneteket annál inkább. A felhozatalt elnézve már május végén megkaptuk a nyár legjobb vígjátékát.