Gergely Zsófia Itthon

Megtaláltuk az embert, aki valóban elbukott a vagyonnyilatkozatán

Megtaláltuk azt az embert, egy volt bírót, aki valószínűleg egyedüliként Magyarországon mindent elvesztett a rosszul kitöltött vagyonnyilatkozata miatt: menesztették állásából, ráment a családja, az egészsége. Ezzel szemben a politikusok körében semmi következménye nincs a hamis vagyonbevallásnak, pedig felejtettek már ki belőle lakást, garázst, és milliárdos állami támogatást is.

hvg.hu Itthon

Varga szépen törleszti a hitelét

Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter befektetési jegyből államkötvényre váltott, és több mint 2 milliót faragott a hiteléből.

hvg.hu Itthon

Nyugdíjprémium: szocialista törvény hozhatja kényszerhelyzetbe Orbánékat?

Egy bizonyos mértékű gazdasági növekedés felett elvileg nyugdíjprémiumot kell fizetni az erre jogosultaknak. Az MSZP-s Korózs Lajos a szocialisták idején hozott törvényre hivatkozva kérdezett rá Varga Mihálynál arra, idén osztanak-e ilyen pluszpénzt. A nemzetgazdasági miniszter szerint év elején még korai erről beszélni.

hvg.hu Gazdaság

Varga Mihálynak Kínában megmutatták a jövőt

A Huawei főhadiszállásán, a dél-kínai Shenzenben megmutatták a nemzetgazdasági miniszternek, milyen az okosváros, mire jó az 5G és milyen lesz az informatikai közeljövő. Egyúttal érdeklődtek aziránt is, hogy az olyan magyarországi beruházásokban, mint a zalaegerszegi önvezető autós tesztpálya, infokommunikációs oldalról beszállhatnak-e.

MTI Gazdaság

Varga belengette az személyi jövedelemadó csökkentését

Ha a gazdaság át tud állni egy tartósan 3 százalékot meghaladó növekedésre, akkor lesz forrás a munkát terhelő adók további csökkentésére - mondta Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter a Világgazdaság pénteki számában megjelent interjúban.

hvg.hu Gazdaság

Varga megmondta, mikor keresünk annyit, mint Ausztriában

A Figyelőnek adott interjú elején arra panaszkodik, a József nádor téri mélygarázs építés miatt állandó a zaj és az áramkimaradás, így nehéz a dolgukra koncentrálni. Sőt, az egyik földszinti teremben az üvegtáblák is potyognak.

1 2 3 4 5 6 7
52
A címlapról ajánljuk