Kis Miklós Gazdaság

Nyerhetnénk is a negyedik ipari forradalommal, de így nem fogunk

A robotok Magyarországon sem szüntetnek meg arányaiban sokkal több munkahelyet, mint Nyugat-Európában, az automatizáció társadalmi-gazdasági hatásai azonban jóval pusztítóbbak lehetnek itthon, mint a fejlett országokban. Cikksorozatunk második része.

MTI Gazdaság

Találja ki, mennyi ment el eddig a migránsok elleni védekezésre

Már eddig is százmilliárdos tételt költött Magyarország az illegális migráció feltartóztatására, az esetleges újabb feladatokra a csütörtökön elfogadott jövő évi költségvetés is tartalmaz megfelelő fedezetet – mondta Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter a Magyar Időknek.

MTI Gazdaság

Varga: A söralátét már a múlté

Már söralátét méretű bevallásra sincs szükség, az szja-kitöltési korszak az idén véget ért – mondta a nemzetgazdasági miniszter a személyi jövedelemadó idei bevallási időszakát értékelve.

hvg.hu Vállalkozás

Varga betartotta a szavát: kirúgta a Vállalkozz itthon, fiatal! nevű program egyik vezetőjét

A Vállalkozz itthon, fiatal! elnevezésű program 3 millió forint vissza nem térítendő támogatást ígért azoknak a fiataloknak, akik Budapesten vagy Pest megyében indítanának saját vállalkozást. A pályázás feltétele egy 8 hetes képzés elvégzése, amit az Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft. (OFA) végez – ennek vezetőjét rúgta ki most a miniszter.

hvg.hu Gazdaság

Varga Mihály kirúgásokat helyezett kilátásba

"Ennek talán személyi következményei is lesznek majd" – mondta Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter Azurák Csaba TV2-s műsorának felvételén arról, hogy hol tart a Vállalkozz itthon fiatal! program ügyében indított vizsgálat.

hvg.hu Gazdaság

Paks II.: az ördög eddig elbújt a részletekben

Ha már minisztere lett az új paksi atomerőmű-építési projektnek, Süli János be is trappolt vele Varga Mihály felségterületére. Arra azonban hiába várnánk, hogy a mára nagyrészt minősített iratnak már nem is számító beruházási-megvalósítási szerződéseket megismerhessük, így perre megyünk a papírokért.

1 2 3 4 5 6 7
53
A címlapról ajánljuk