Gyükeri Mercédesz Gazdaság

Ezért átkozzák a devizahitelesek Matolcsy György nevét

Lassan úgy tűnhet, a forint árfolyama soha többet nem mozdul ki abból a sávból, ahová az MNB beerőszakolta. De ki nyert és ki veszített a jegybankelnökké előlépett nemzetgazdasági miniszter pénzügyi stratégiájával?

MTI Gazdaság

Rég volt ilyen gyenge a forint

Az euróval és a svájci frankkal szemben enyhén erősödött, a dollár ellenében gyengült a forint kedd reggelre a bankközi devizapiacon.

hvg.hu Tech

Változik az App Store, jönnek a 99 forintos alkalmazások

A fizetős Apple-szolgáltatások árai a magyar felhasználóknál maximum 10 napon belül forintra váltanak az eddig használt euróról. Mutatjuk, mennyibe kerülnek majd a legolcsóbb appok és hogyan váltják az eurót.

Danyi Pál Gazdaság

Hetvenéves a forint - de mi drágult a leginkább 1946 óta?

Mit ért és mit ér ma a forint? – adódik a kérdés 70 évvel az új fizetőeszköz bevezetése után. A szerző kutatásaiból kitűnik, hogy az arany és a mozijegy, az élelmiszerek közül pedig a fehér kenyér drágult azóta a leginkább.

HVG Gazdaság

Forintcsoda 1946-ban

Mennyit ért bevezetésekor a most 70 éves forint, és mit ér ma? – a HVG ár-összehasonlítós cikkben idézi fel a pénz születését.

MTI Gazdaság

A magyar piacon nem fog a Brexit?

Az ÁKK mintegy 300 milliárd forintos pénzügyi alapot hozott létre, és a piaci kockázatoktól függően dönt annak felhasználásáról.

1 2 3 4 5 6 7
262

A címlapról ajánljuk