szerző:
hvg.hu

Néhány napja a producer még azt állította, hogy a felesége mindenben mellette áll.

„Megbocsáthatatlan tettekre” hivatkozva elválik a férjétől Georgina Chapman, a Marchesa divatház vezetője. A hollywoodi producer megbocsáthatatlan tetteire az elmúlt napokban derült fény: miután a New York Times megírta, hogy több színésznőt és női kollégát is molesztált, nők sora állt elő azzal, hogy Harvey Weinstein őket is zaklatta. Sőt többen már nemi erőszakkal is megvádolták. (Az üggyel ebben a cikkünkben foglalkoztunk részletesen.)

Weinstein és Chapman három évig volt együtt, mielőtt 2007-ben összeházasodott. Két gyerekük van.

Georgina Chapman a People magazinnak adott nyilatkozatában ezt írta:

„A szívem szakad meg minden nőért, aki elképesztő fájdalmakon ment keresztül ezek miatt a megbocsáthatatlan tettek miatt. Úgy döntöttem, hogy elhagyom a férjem. Most a gyerekeimmel szeretnék törődni, és kérem a média megértését.”

Weinstein néhány nappal ezelőtt még azt mondta, hogy a felesége mindenben mellette áll, és hogy a nő tudott arról is, hogy készül a cikk a New York Timesban.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!