Az imádott édességet gyártó cég megváltoztatja a recept összetételét, a világ pedig nem örül ennek.

A Nutella elkötelezett rajongói arról értesültek a napokban, hogy megváltozik a termék összetétele – egész pontosan az történik, hogy növelik a tejpor és cukor arányát a kakaó kárára. A hírt a cég időközben meg is erősítette, írja a Time.

A változtatástól halványabb színe lesz a kultkajának, több lesz benne a cukor, kevesebb a zsír.

Több sem kellett a Nutella B-középnek, csapatostul tódultak a közösségi felületekre, hogy kifejezzék rosszallásukat.

Mutatjuk:

Ő 1971 óta eszi a Nutellát és azt akarja, hogy maradjon olyan, amilyen volt.

Szerinte felesleges megváltoztatni a tökéletességet. Mert, ugye, Beyoncét sem változtatjuk meg, hiszen például ő is perfekt.
Ő meg egyszerűen csak ki van borulva. NEEEEEE...Hogy merészelik?
És van, aki bojkottal fenyegetőzik.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!