szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Egy hónap alatt hétezer követőt gyűjtött a Facebookon Sebők Gábor biológia szakos egyetemi hallgatóból lett szakácstanuló, aki gluténérzékenyként oszt meg glutén-, cukormentes és diétás recepteket az interneten - írja cikkében a Délmagyar.

A kalocsai fiatalember Gábor Easyfood nevű Facebook-oldalán osztja meg a glutén-, cukormentes és diétás recepteket. Ez nem egy gourmet oldal gyönyörű fotókkal, hanem egy praktikus receptgyűjtemény lépésről lépésre készülő fázisfotókkal - ismerteti a közösségi média új sztárját a delmagyar.hu.

A 24 éves fiatalember négy évet végzett el a Szegedi Tudományegyetem biológia szakán, de rájött, hogy nem érdekli a tárgy. Nagyszülei szakácsok voltak, így miután kiiratkozott az egyetemről, azonnal beiratkozott egy vendéglátóipari iskolába, amelynek jelenleg végzős tanulója.

A gluténérzékenyek sorsát saját bőrén tapasztalja nap mint nap, így könnyen tud a szájuk íze szerint főzni.

HVG

HVG-előfizetés digitálisan is!

Rendelje meg a HVG hetilapot papíron vagy digitálisan, és olvasson minket bárhol, bármikor!