szerző:
hvg.hu

Három fotót tettek közzé a hivatalos csoportképekből.

Közzétett három hivatalos csoportképet a szombati esküvőjükről Harry herceg és felesége, Meghan Markle, vagyis Sussex újdonsült hercege és hercegnője.

A fotókat a Kensington Palota közleménye szerint Alexi Lubomirski fotográfus készítette a windsori kastély zöld szalonjában a felvonulás után.

A fotók közzétételének alkalmából a hercegi pár egyben meg is köszönte mindenkinek, hogy osztozott az örömükben akár a helyszínen, akár a tévéképernyők előtt.

A közzétett fotók egyikén a brit királyi család látható, illetve Meghan Markle anyja, valamint a koszorúslányok és -fiúk. A fotóról csak Vilmos és Katalin legkisebb fia, a május elején született Lajos hiányzik, akiről viszont előre közölték is, hogy túl kicsi még, ezért nem lesz ott az esküvőn.

©

A második képen Harry és Meghan a koszorúslányok és -fiúk gyűrűjében látható, miközben a gyerekek körülöttük mókáznak. A kis Sarolta az első sorban balról a második, György herceg pedig Meghan mellett látható közvetlenül.

©

Végül egy harmadik képet is közzétettek, amelyen csak a vigyorgó Harry és Meghan látható a windsori palota egy teraszán, láthatóan nagyon boldogan.

©

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!