szerző:
life-style.hu

A Francia kulinária című könyvben nincs szigorúan alkalmazott struktúra, a gasztronómiához kapcsolódó bármilyen fogalommal szembetalálhatjuk magunkat olvasás közben. A káoszban mégis van harmónia, ez pedig a francia konyha iránti rajongás.

2006-ban jelent meg a Vince kiadónál a Kulinária - Európai konyhaművészet című hatalmas enciklopédia, amiben az írók végigvették az európai országok nagy részének gasztronómiailag fontos tájegységeit. Érdekes történeteiket, regényes leírásaikat receptekkel, rengeteg képpel és hasznos információval tették izgalmasabbá. A 2010-ben megjelenő Francia kulinária című könyv valójában az Európai konyhaművészet Franciaország-fejezetének alaposan kibővített, terjedelmes befejezése. Éppen ezért több képpel, recepttel és szöveggel már az eredeti változatban is találkozhattunk, de ez nem jelenti azt, hogy a könyv ne tudna újat mutatni. A folytatást ide kattintva érheti el.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!