szerző:
hvg.hu

5378 trafik nyertese kötött szerződést a Nemzeti Dohánykereskedelmi Nonprofit Zrt.-vel. A cég megható, családi sikertörténetekről szóló leveleket kap a dohányboltosoktól, és arra kéri őket, küldjenek még, osszák meg boldogságukat az állami dohánycég kollégáival.

„Engedjék meg, hogy gratuláljunk kitartó és lelkiismeretes előkészítő munkájukhoz, sikeres pályázatukhoz és koncessziós szerződésük aláírásához!” – közölte a Nemzeti Dohánykereskedelmi Nonprofit Zrt. honlapján azokkal a trafiknyertesekkel, akik sikeresen aláírták a szerződést dohányboltjaik működtetésére.

Az NDN Zrt. közleménye alapján a dohánytermék-kiskereskedelmi jogosultság átengedésére kiírt pályázat 5415 nyertes koncessziója közül 5378 koncesszió jogosultja kereste fel az érintett megyéhez tartozó Széchenyi Programirodát, és kötött szerződést.

©

„Az elmúlt időszakban több köszönőlevelet is kaptunk, és néhány igen megható, sikeres családi történetet osztottak meg kollégáinkkal, melyeket ezúton is köszönünk Önöknek! Amennyiben sikertörténetét, boldogságát Ön is megosztaná velünk, kérjük írjon Nekünk” – fogalmaz az állami dohánykereskedelmi cég, és hozzáteszi, szívesen fogadja az új dohányboltok külső-belső fotóit, melyet ha a trafikos hozzájárul, akár közzé is tesz. „Legyünk együtt büszkék a Nemzeti Dohányboltokra!” – zárul a közlemény.

A hvg.hu gazdasági rovata is üdvözli az ország új trafikosait, és arra kérjük őket, osszák meg boldogságukat velünk is. Kattintson a hvg gazd Facebook-oldalra!