szerző:
hvg.hu

5378 trafik nyertese kötött szerződést a Nemzeti Dohánykereskedelmi Nonprofit Zrt.-vel. A cég megható, családi sikertörténetekről szóló leveleket kap a dohányboltosoktól, és arra kéri őket, küldjenek még, osszák meg boldogságukat az állami dohánycég kollégáival.

„Engedjék meg, hogy gratuláljunk kitartó és lelkiismeretes előkészítő munkájukhoz, sikeres pályázatukhoz és koncessziós szerződésük aláírásához!” – közölte a Nemzeti Dohánykereskedelmi Nonprofit Zrt. honlapján azokkal a trafiknyertesekkel, akik sikeresen aláírták a szerződést dohányboltjaik működtetésére.

Az NDN Zrt. közleménye alapján a dohánytermék-kiskereskedelmi jogosultság átengedésére kiírt pályázat 5415 nyertes koncessziója közül 5378 koncesszió jogosultja kereste fel az érintett megyéhez tartozó Széchenyi Programirodát, és kötött szerződést.

©

„Az elmúlt időszakban több köszönőlevelet is kaptunk, és néhány igen megható, sikeres családi történetet osztottak meg kollégáinkkal, melyeket ezúton is köszönünk Önöknek! Amennyiben sikertörténetét, boldogságát Ön is megosztaná velünk, kérjük írjon Nekünk” – fogalmaz az állami dohánykereskedelmi cég, és hozzáteszi, szívesen fogadja az új dohányboltok külső-belső fotóit, melyet ha a trafikos hozzájárul, akár közzé is tesz. „Legyünk együtt büszkék a Nemzeti Dohányboltokra!” – zárul a közlemény.

A hvg.hu gazdasági rovata is üdvözli az ország új trafikosait, és arra kérjük őket, osszák meg boldogságukat velünk is. Kattintson a hvg gazd Facebook-oldalra!

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!