szerző:
HVG

Extra dózisú támogatást ígért a kormány a nagycsaládoknak – de miért csak nekik? A pályakezdők, számlára dolgozók pórul járhatnak.

Tíz plusz tíz, millióban: fele részben támogatás, fele részben három százalékos kölcsön. Ezt ígéri a kormány a három gyermeket vállaló családoknak, ha a felettébb szigorú feltételeknek megfelelnek. Szükség van büntetlen előéletre, makulátlan adósi múltra, 180 napos folyamatos munkaviszonyra, házaspárok esetében az egyik fél részéről kétéves egészségbiztosítási jogviszonyra. Így aztán az egyetemistákon, a számlásra dolgozókon kívül a kevésbé tehetős családok is kiszorulnak a támogatásból.
 
További részletek a héten megjelenő HVG-ben.

©

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!