szerző:
hvg.hu

Ismeretlen betelefonáló fenyegetése nyomán kellett kiüríteni a miskolci Bosch-gyárat. Bombát nem találtak.

Szerdán este 7 óra körül egy ismeretlen telefonáló hívása futott be a rendőrséghez, az illető azzal fenyegetőzött, hogy bomba van a miskolci Bosch-gyárban.

A rendőrség az ilyenkor szokásos protokollnak megfelelően átvizsgálta a gyárat, de ez fél kilenc után befejeződött és bombát nem találtak. A gyár dolgozói is visszamehettek az éjszakai műszakra.

A rendőrség ismeretlen tettes ellen nyomoz - mondta a hvg.hu-nak Dobi Tamás a rendőrség borsodi sajtóreferense. Arra a kérdésünkre, hogy a telefonhívás alapján kizárható-e a dzsihádista vonal, a sajtóreferens azt mondta: "könnyedén".

©

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!