szerző:
hvg.hu

Kiderült, összesen mennyi pénz áramlik Kuna Tibor két cégéhez a vizes vébé kommunikációjára.

A Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszterrel baráti kapcsolatot ápoló Kuna Tibor tulajdonában álló ügynökség, a Trinity International Communications Kft. hárommilliárd forintot költhet a vizes vébé általános kommunikációjára - írta a Magyar Nemzet.

Az már múlt héten kiderült, hogy ez a cég kapta a megbízást, de azt még nem lehetett tudni, mennyiért.

Kuna Tibor másik cége, a Young and Partners Kft. szervezheti a vébé kommunikációjához kapcsolódó rendezvényeket kétmilliárd fortintért, összesen tehát ötmilliárd forint jut így a vállalkozásainak.

A Magyar Nemzet kérdésére, hogy mikor kezdődhet, vagy már megkezdődött-e a nemzetközi kampány, a Bp2017 Nonprofit Kft.-től nem kaptak választ.

A lap azt írta, a Nemzetközi Úszószövetség prominenseinek is szemet szúrt már a külföldi hirdetések hiánya.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!