szerző:
hvg.hu
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

A botrányos szétválás következtében összeomolhat a Hosszú-Tusup cégbirodalom - írja a Bors.

Mint arról beszámoltunk, Hosszú Katinka és Shane Tusup nemrég kipattant szétválási botránya nyomán tegnap (miután Tusup nyílt levelet írt Hosszú félrelépéséről) elérhetetlenné vált Hosszú félmilliónál több követővel rendelkező Facebook-oldala. Az úszó ugyan arról írt az Instagramon, hogy Tusup törölte az oldalt, elképzelhető, hogy törlésről nincs szó, csak elrejtették a felhasználók elől, ennek ellenére ez is súlyos veszteséget jelenthet az úszónak. A szétment pár magánéletét kiteregeti a nyilvánosság elé, üzleti vállalkozásairól azonban titkolózik.

A Bors által megszólaltatott egyik bennfentes most úgy nyilatkozott: "Ezzel a húzással Tusup beindította a kereskedelmi háborút. Hiszen az egész gazdasági vállalkozás mögött ő állt, Hosszú képtelen lenne egyedül irányítania egy ekkora, több százmillió forintos birodalmat." A saját márkás termékeik árán már tegnap meglátszódtak a válság jelei. Az Arénánál 50 százalékkal leárazták az Iron Lady termékeket, márpedig eléggé szokatlan a nyári időszakban a fürdődresszek akciója - írja a bulvárlap.

A Bors úgy tudja, a klub körül is egyre nagyobbak a gondok. "Amióta menesztették a skót Darren Wardot, a klub csak árnyéka önmagának. Nincs normális edző, Shane több hónapja nem oktatja a kicsiket. Hosszú az irodába és a klubba is barátnőit tette be, akik alkalmatlanok a feladatok ellátására. A gyerekeink nem fejlődnek, mi is egyre türelmetlenebbek vagyunk, ráadásul a kicsiken is látom, egyre jobban csalódnak példaképükben, Katinkában" – fogalmazott a lapnak az egyik szülő.

 

 

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!