szerző:
hvg.hu

Az eddig hipermarketek fejlesztésére és üzemeltetésére koncentráló Immochan lakás- és irodapiaci fejlesztések felé fordult.

A profilbővítést névváltoztatással is jelzi az Auchan; az Auchan Holding részeként megalakulása óta az Auchan hipermarketekben található üzletsorok fejlesztésével és üzemeltetésével foglalkozó Immochan most Ceetrus néven lakó- és irodaprojektek fejlesztésbe vág bele.
Az Immochannak 1050 alkalmazottja, Európában és Ázsiában pedig mintegy 400 bevásárlóközpontja van, megalakulása óta az Auchan Holding részeként az Auchan hipermarketek fejlesztése és üzemeltetése a cég fő feladata. Mostantól Ceetrus néven, városfejlesztési tervekkel folytatja működését, az új arculatot a 13 országban egyszerre vezetik be – írja közleményében a vállalat.

2030-ig szóló terveik szerint lakás- és az irodapiaci fejlesztésekkel foglalkoznak majd, első lakásprojektjükben, a kecskeméti Boróka Park Lakóparkban már a második fázist tervezik.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!