szerző:
hvg.hu

Fotót tett közzé szerda reggel a rendőrség arról a két emberről, akiket a keddi esti, pestszentlőrinci gyilkossággal kapcsolatban keresnek egy sötét BMW-vel együtt.

Kedd este fél kilenc körül Budapest XVIII. kerületében, a Ráday Gedeon utca és a Fedezék utca kereszteződésénél megkéseltek egy középkorú férfit, aki a helyszínen meghalt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság elfogatóparancs alapján keresi a 23 éves Bödöcs Norbertet és a 21 éves Günczer Evelint, mindketten budapestiek.

©

Keresik a meneküléshez használt sötét, BMW-t, amelynek rendszáma: JAX-333.

A rendőrség emberölés miatt indított eljárást az ügyben.

Aki bármit tud a két emberről, hívja a 107-et, a 112-őt, a 06-30/999-7069-es telefonszámot, de névtelen bejelentést is tehet az ingyenes Telefontanún a 06-80/555-111-en – írják a police.hu-n.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!