szerző:
hvg.hu

Elkészült a gyalogos- és metróaluljáró a Ferenciek terén – közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK).

A Belváros-Lipótváros önkormányzata által végzett átalakítással új arculatot kapott a Ferenciek tere, a Március 15. tér és környékük, és új gyalogos-aluljárót alakítottak ki a Ferenciek terén – idézte fel a BKK, amely fotógalériát tett közzé az aluljáróról a Facebookon.

A fejlesztés eredményeként a metróaluljáró területe lényegesen nagyobb lett, mivel hozzákapcsolták az Y alakú közúti aluljárót is, ahol hamarosan – az Ecseri úton, az Örs vezér terén, a Corvin-negyedben, az Astoriánál és a Dózsa György úton már megismert – útbaigazító táblák is segítik az arra közlekedőket.

Tavasszal a BKK ügyfélpontot nyit, ahol tájékoztatják az érdeklődőket a közlekedési lehetőségekről, ahol információs kiadványokat lehet beszerezni, illetve a BKK teljes tarifapalettáját is el lehet érni.

©
©
©

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!