szerző:
hvg.hu

A baloldal főpolgármester-jelöltje azt nem árulta el, hogy kampánystábja tudott-e jegesvödrös videójáról, de annyit elmondott, hogy unokája hamar megvigasztalódott, és örül, hogy ilyen sokan látták a filmjét. Az Indexnek adott interjúban Kiss Pétert nevezte példaképének.

Falus Ferenc baloldali főpolgármester-jelöltet is utolérte a jegesvödör-őrület. Mint arról beszámoltunk, ő is egy vödör jeges vizet öntetett a fejére. Az akció azonban kissé balul sikerült, a zuhéból egy kisgyerek is kapott, és hangos sírása elnyomta Falus Tarlós Istvánnak és más polgármestereknek szánt kihívását.

A baloldal jelöltje az Indexnek elmondta: unokája hamar megvigasztalódott a baleset után, és együtt nevettek a történteken.

Falus nagyon örül, hogy ilyen sokan megnézték a videóját, hiszen "egyetlen célja" az volt, hogy minél nagyobb nyilvánosságot szerezzen a Bátor Tábor Alapítvány ügyének. "Ezzel a kis filmecskével közösen segítettünk sok rászoruló gyereknek és ez nekem nagyon jó érzés" – fogalmazott.

Falus arról nem beszélt, hogy kampánystábja tudott-e a videóról, vagy magánakció volt.

A meglehetősen komikusra sikerült videóra érthető módon azonnal rámozdult az internet, terjednek a Falus-jégöntős mémek.

Az Indexnek adott interjúban Falus a nemrég elhunyt Kiss Pétert nevezte példaképének nyugalma és konszenzusteremtő képessége miatt. Önmagát pedig egy lóhoz hasonlította, amely "egy nagyon strapabíró, nagyon kedves, nagyon unalmas, tulajdonképpen nem okos állat".

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!