szerző:
hvg.hu

A baloldal főpolgármester-jelöltje azt nem árulta el, hogy kampánystábja tudott-e jegesvödrös videójáról, de annyit elmondott, hogy unokája hamar megvigasztalódott, és örül, hogy ilyen sokan látták a filmjét. Az Indexnek adott interjúban Kiss Pétert nevezte példaképének.

Falus Ferenc baloldali főpolgármester-jelöltet is utolérte a jegesvödör-őrület. Mint arról beszámoltunk, ő is egy vödör jeges vizet öntetett a fejére. Az akció azonban kissé balul sikerült, a zuhéból egy kisgyerek is kapott, és hangos sírása elnyomta Falus Tarlós Istvánnak és más polgármestereknek szánt kihívását.

A baloldal jelöltje az Indexnek elmondta: unokája hamar megvigasztalódott a baleset után, és együtt nevettek a történteken.

Falus nagyon örül, hogy ilyen sokan megnézték a videóját, hiszen "egyetlen célja" az volt, hogy minél nagyobb nyilvánosságot szerezzen a Bátor Tábor Alapítvány ügyének. "Ezzel a kis filmecskével közösen segítettünk sok rászoruló gyereknek és ez nekem nagyon jó érzés" – fogalmazott.

Falus arról nem beszélt, hogy kampánystábja tudott-e a videóról, vagy magánakció volt.

A meglehetősen komikusra sikerült videóra érthető módon azonnal rámozdult az internet, terjednek a Falus-jégöntős mémek.

Az Indexnek adott interjúban Falus a nemrég elhunyt Kiss Pétert nevezte példaképének nyugalma és konszenzusteremtő képessége miatt. Önmagát pedig egy lóhoz hasonlította, amely "egy nagyon strapabíró, nagyon kedves, nagyon unalmas, tulajdonképpen nem okos állat".

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!