szerző:
hvg.hu

Kósa Lajos szerint tömegével keresik fel az emberek a pártirodákat, hogy a Fidesz aláírásgyűjtésén a menekültkvóta ellen tiltakozzanak.

Hat nap alatt negyedmillió aláírást gyűjtött a Fidesz a kötelező betelepítési kvóta ellen – közölte Kósa Lajos frakcióvezető pénteken Debrecenben.

"Tömegével keresik fel az emberek a Fidesz-irodákat, jól érzékelhető, hogy tenni akarnak valamit a kvóta ellen, ami Magyarország érdekeivel ellentétes" – fogalmazott. Ígérete szerint addig folytatják az aláírásgyűjtést, amíg nem szüntetik meg a kvótát.

©

Kósa szerint az aláírók nem értik, amint a kormány sem: hogyan lehetséges, hogy "a magyar választók megkérdezése nélkül, a kormány és az Országgyűlés ellenében másutt döntsenek arról, kit engedjünk be az országunkba?".

Egyébként is ki gondolhatja komolyan – kérdi Kósa –, hogy azok a migránsok, akik Németországba, Dániába vagy Svédországba akarnak menni, és onnan betelepítik őket Magyarországra, Bulgáriába vagy Romániába, ott is maradnak, és nem indulnak azonnal vissza?

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!