szerző:
hvg.hu

A Jobbik elnöke könnynen pályázhat a legpuritánabb képviselő címre, nevén továbbra sincs sem ingatlan, sem autó. Sőt tavalyi 800 ezer forintos takarékbetétje is megszűnt.

Vona Gábor úgy tűnik csak a képviselői javadalmából élt, amely ugyan 1,2 millió forint havonta, de míg 2014-ben azért volt egy kis pluszbevétele könyvkiadásból, tavaly már ez is elmaradt.

©

Ráadásul a pártelnök nevén nincs se ingatlan, se autó vagy más gépjármű.

2014-ben volt ugyan még 800 ezer forint megtakarítása takarékbetétkönyvben, ez már nincs, viszont van egy 730 ezer forintos biztosítása.

Vona ugyanakkor Verpeléten és Recsken is tart fent irodát, két laptoppal dolgozik – ezek összértéke 700 ezer forint körül van. Ezenkívül szintén juttatásként szerepel egy 105 ezres nyomtató, egy 49 ezer forintos router, plusz néhány irodabútor.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!