szerző:
hvg.hu

Évek óta HIV-fertőzött egy magyar sztárénekesnő – írta a Blikk, amely nem nevezte meg az illetőt és hasonlóan tálalta a sztorit, mint nemrégiben egy amerikai lap Charlie Sheen betegségét.

Egy fekete árnyképpel illusztrálta keddi címlapján a hírt a Blikk, miszerint HIV-fertőzött egy magyar celeb. A meg nem nevezett énekesnő a lap szerint pár éve tudta meg, hogy beteg, nemi úton kapta el a vírust és azóta rendszeres orvosi kezelés alatt áll, sok gyógyszert szed.

©

Egy kórházi alkalmazott a Blikknek azt mondta, rendszeresen látják az énekesnőt, már jó ideje hozzájuk jár. Hozzátette, a többi beteg és az ápolók körében is feltűnést keltett, amikor először megjelent ott, mindenki felismerte. A dolgozó szerint az énekesnő jól viseli a helyze­tet, megbékélt a betegséggel.

Tavaly novemberben derült ki Charlie Sheenről, hogy HIV-fertőzött – idézte fel a beszámoló, amely hozzátette, The Sun című bulvárlap először név nélkül írta meg, hogy az egyik amerikai színész HIV-beteg. Charlie Sheen pár héttel ez után bejelentette, valóban beteg. "Kíváncsiak vagyunk, a magyar énekesnő is úgy dönt-e, hogy felfedi kilétét..." – fogalmazott most a Blikk.

 

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!