szerző:
hvg.hu

A szocialisták képtelenek egy népszavazási kezdeményezést szabályosan beadni - ezt üzeni a kormánypárt arról, hogy kedden kopasz alakok megakadályozták, hogy egy parlamenti párt képviselője népszavazási kezdeményezést adjon be.

"A szocialisták képtelenek egy népszavazási kezdeményezést szabályosan beadni. Nyilvánvaló, hogy csak a botránykeltésben érdekeltek" - ezt írja közleményében a Fidesz azok után, hogy kedden a Nemzeti Választási Irodát megszálló kopasz, kigyúrt figurák fizikailag megakadályozták, hogy a szocialista párt egyik képviselője beadja a vasárnapi zárva tartásról szóló népszavazási kezdeményezését. 

"A szocialisták ma is csak a teljes alkalmatlanságukról tettek tanúbizonyságot. A Fidesz elítéli a történteket és a szocialisták botránykeltését" - üzeni a Fidesz, hozzávéte, hogy minden, a Nemzeti Választási Irodánál történt eseménnyel kapcsolatban megfogalmazott vádat visszautasít.

Ha nem volna világos, hogy mi történt a választási irodánál, nézze meg erről készült videónkat:

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!