szerző:
hvg.hu

Legalább hat rendőrautóval szállt ki a bevetési csoport az Oktogonra szerda délelőtt – jelezte munkatársunk a helyszínről. Kiderült: 10 óra előtt bankrablás történt, a rabló elmenekült, a fotójával keresi a rendőrség.

Komoly rendőri erők vonultak ki az Oktogonnál lévő Citibankhoz – jelentette munkatársunk.

Kérdéseinket eljuttattuk a rendőrségnek. Közölték: bankrablás történt szerda délelőtt 9 óra 40 perc körül, és még keresik az elkövetőt, akiről egy fotót is közzétettek. Az illető fegyverrel vagy annak utánzatával kényszerítette a banki alkalmazottat a bevétel átadására. Az eleget is tett a felszólításnak, a támadó pedig elmenekült. Aki a kép alapján felismeri, jelentkezzen az itt felsorolt elérhetőségek valamelyikén – kérik.

©
©
©

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!