szerző:
hvg.hu

Lázár egy hódmezővásárhelyi lakossági fórumon beszélt arról, hogy a helyiek a kormányhoz forduljanak a nagyfai tábor bezárásáért.

Lázár János azt szeretné, ha Algyő, Maroslele és Hódmezővásárhely összefogna a nagyfai befogadótábor megszüntetéséért – írja a Délmagyar. A lap úgy tudja, csütörtökön egy hódmezővásárhelyi lakossági fórumon a politikus felvetette, hogy a három település együtt forduljon a kormányhoz a kéréssel.

A hódmezővásárhelyi közgyűlés korábban már döntött: nem szeretnék, hogy a város területére telepítsenek migránsokat. A fórumon egy maroslelei önkormányzati képviselő azt mondta, saját településére is elviszi a javaslatot.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!