szerző:
hvg.hu

Miután a Magyar Idők szóvá tette a 24.hu egyik Orbán Ráhel terhességéről szóló videóját, a lap főszerkesztője végül leszedette a felvételt és elnézést kért Orbán Ráheltől.

A 24.hu-n kedden jelent meg egy videó, amelyben a lap egyik munkatársa, Katz Dávid Orbán Ráhel, a miniszterelnök lányának terhességével viccelődött.

A kormánypárti Magyar Idők szerdán egy cikkben bírálta a videót, a 24.hu főszerkesztőjétől, Kustánczi Norberttől pedig azt kérdezték, nem lépte-e át szerinte a videó a jó ízlés határát, illetve etikus volt-e az újságíró eljárása.

Kustánczi szerdán délután közleményt adott ki, amelyben azt írta, "tiszteletben tartva az anyaságot, Orbán Ráheltől és az esetleges további érintettektől ezúton kérünk elnézést", a videót pedig eltávolították a 24.hu oldaláról. A főszerkesztő arra nem tért ki, hogy a videót készítő újságíróra nézve lesznek-e következményei az esetnek.

Jelenleg a videó korábbi linkjén egy irodában tomboló dühöngő pandás gif jelenik meg.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!