szerző:
hvg.hu

Orbán egymaga, vagy az állítólagos kutyájával közösen kívánt boldog nőnapot?

Orbán Viktor miniszterelnök egy kissé kétértelmű üzenettel kívánt boldog nőnapot a Facebook-oldalán.

A kormányfő egy csokor nárciszról tett fel egy képet, amihez azt írta: "Nárcisszal kívánok boldog nőnapot".

©

Az üzenetet viszont angol nyelven is odaírta, ez így hangzik: "Nárcisz and I wish you a very happy International Women's Day!". Ezt olvasva már nem teljesen egyértelmű, hogy Orbán egyedül, vagy a Nárcisz nevű kutyával közösen kíván boldog nőnapot mindenkinek.

Néhány hete ugyanis Orbán Viktor egy fehér, Nárcisz nevű kuvasszal közös fotót tett közzé a Facebook-oldalán, és bár az utóbbi években semmilyen nyoma nem volt annak, hogy Orbánnak lenne egy ilyen kutyája, végül kiderült, a miniszterelnök fia, Orbán Gáspár nevére regisztrálták az állatot. Hétfőn azonban kiderült, a Nárcisz nevű kuvasz nem is Orbánéknál él, hanem Mészáros Lőrincnél.

©

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!