szerző:
hvg.hu

Egy szülinapi buliból tartott hazafele egy 20 éves lány szombat hajnalban, de a népligeti felüljáró alatt nyoma veszett.

Eltűnt 20 éves lányt keres a rendőrség, Majoros Vivien a népligeti Liget Clubból hazafele tűnt el – írja a Blikk.

A kakucsi lány péntek este ment bulizni barátaival a Liget Clubba, egy szülinapot ünnepeltek, de szombat hajnalban elköszöntek egymástól, a lány pedig ezután eltűnt. A lap úgy tudja, egy ipari kamera még rögzítette, ahogy a lány hazaindult, a népligeti buszpályaudvarra igyekezett. A térfigyelő kamera azt is felvette, ahogy bement egy felüljáró alá, de onnan már nem jött ki és nem tudni, mi lett vele, a Volán-busz megállójáig már nem jutott el.

©

Bár a lány még beszélt egy barátjával telefonon hajnalban, azóta kikapcsolták a telefonját. Az eltűnésével kapcsolatos Facebook-posztban azt írják, alkoholt fogyasztott az esti buliban, de drogot soha nem használt.

A rendőrségi személyleírás szerint a lány 161-165 centi magas, közepes testalkatú, haja hosszú fekete, szeme zöld. Eltűnésekor fekete, elöl a nyakrésznél fűzős egyberuha volt rajta a hátán fehér mintával.

Aki az eltűnt személy jelenlegi tartózkodási helyével, vagy eltűnésének körülményeivel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a rendőrséget: 107 vagy 112 számon vagy az ingyenesen hivható telefontanú számát: 06-80-555-111

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!