szerző:
hvg.hu

Egy dabasi erdőben találták meg a március 5-én eltűnt M. Vivien holttestét a rendőrök.

A hvg.hu úgy értesült, hogy megölték azt a kakucsi lányt, M. Vivient, aki március 5-én tűnt el, miután a fővárosban egy népligeti szórakozóhelyen bulizott. A rendőrség kérdésünkre annyit közölt, hogy közleményt adtak ki az esetről.

A police.hu-n szereplő közlemény szerint gyilkosság miatt nyomoz a rendőrség a március 5-én eltűnt lány ügyében. Egy 20 éves kakucsi férfi elszámoltatása zajlik az ügyben a rendőrség szerint.

Bár korábban olyan hírek jelentek meg, amely szerint a lányt a népligeti aluljáróban látták utoljára, a Velvet.hu a lány szüleire hivatkozva azt írta, ez nem igaz, csak a Liget Club kamera felvételein látható, ahogyan távozik hajnali fél ötkor. A híroldal szerint szerdán este rendőrök lepték el Inárcsot (ez Kakucs és Dabas mellett van), és bilincsben vezettek végig egy fiatal férfit, akinek egy gumibabán kellett elmutogatnia valamit.

A Velvet információja szerint a gyanúsított az áldozat gyermekkori barátja volt, egy általános iskolába jártak. A rendőrök állítólag szerelmes üzeneteket találtak a fiú telefonján.

A rendőrség honlapjára videó is kikerült a helyszínelésről:

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!