szerző:
hvg.hu

Súlyos állapotban szállították kórházba Szegeden Stadler Józsefet szerdán. Nem kizárható, hogy daganatos megbetegedésének áttétei jelentkeztek nála.

Az frissen szabadult egykori vállalkozó tudja, hogy meghalni küldték haza mégis tele van tervekkel.  
A Blikk információ szerint a juhászból lett milliárdos nem foglalkozik az orvosok figyelmeztetéseivel, azt mondja addig nem akar meghalni, amíg össze nem hoz néhány jó kis bizniszt orosz befektetőkkel.


Stadler Józsefet először 2001-ben ítélték el áfacsalásért, majd 2011-ben négy és fél év börtönt kapott különböző csalási kísérletek miatt. Legutóbb 2014-ben marasztalták el, egy engedély nélkül nyitott kocsma, és annak letagadott bevételei, illetve fedezet nélkül felvett jelzáloghitel miatt. Később Stadlernek a börtönben megromlott az egészségi állapota, hasnyálmirigy-problémákkal is kezelték a nagyfai intézet beteg raboknak fenntartott részlegében

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!