szerző:
MTI/hvg.hu

100-200 ezer forintot zsákmányolt a támadó, aki fegyverrel vagy ahhoz hasonlító tárggyal ment be zárás előtt a VIII. kerületi fiókba. A rendőrség nem kommunikálja egyértelműen, hogy szökésben van-e, úgyhogy valószínűleg igen.

Kirabolták az OTP Bank fővárosi, VIII. kerületi Blaha Lujza téri fiókját szerda este, a hatórai zárás előtt pár perccel - erősítette meg az MTI értesülését Gáspár Bence, az OTP Bank médiakommunikációs vezetője.

Gáspár Bence közölte: a nyomozás érdekeire tekintettel további információt nem adhat.

A vs.hu értesülései szerint az elkövetőnél fegyver vagy ahhoz hasonlító tárgy volt, és mintegy 100-200 ezer forintot vitt el. Úgy tudják: az esetnél nem sérült meg senki. A környéket sárga szalagokkal kordonozta el a rendőrség, jelenleg is helyszínelnek.

A rendőrség megerősítette a hírt és a rablás időponjtát is. Közölték, az ügyben a BRFK rablás gyanúja miatt rendelt el nyomozást. Az nem derült ki a tájékoztatásból, hogy a rablót elfogták-e, de valószínűsíthető, hogy szökésben van.

Február végén az Oktogonon található Citibankot rabolta ki egy ember, akit később egy boltban is lakameráztak, de úgy tudjuk, azóta sem került elő.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!