Bár elsősorban a fákról és a Városligetről szól az egykori Kertem helyén kialakult tiltakozó kommuna, a tűz körül szinte mindenki megtalálja az ízlésének megfelelő mögöttes tartalmat is. És még bilincs is van. Ma majdnem használniuk kellett, de aztán kiderült, téves riasztás volt. Videoriport a Ligetvédők táborából.

Így zajlanak tehát a mindennapok a Ligetvédőknél, akik körében ma, kedden egy riasztás okozott riadalmat. Aztán kiderült, tévedés történt, a riadót gyorsan vissza is vonták, de elégedetten nyugtázhatták, hogy a három ügyeleteshez 20-25 percen belül kiérkezett 40-50 segítő. A Facebookon olvasható tudósításban a közösség elégedetten gratulált magának, nyugtázta, hogy a riadólánc működik, egyúttal további éberségre biztatta tagságát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!