szerző:
hvg.hu
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Nem ad plakáthelyet ellenzéki erőknek több cég.

Kéthetes plakátkampányt indít közösségi finanszírozásból a Momentum Budapesten, Pécsett és Szegeden. A párt közleménye szerint ezzel a kormány “Soros-tervről” szóló propagandaplakátjaira reagálnak. A kampányra a Momentum szimpatizánsai kétmillió forint adománnyal járultak hozzá.

A Momentum szerint több, korábban ellenzéki pártoknak reklámfelületet bérbeadó cég is jelezte, hogy a választásokig nem hajlandó politikai plakátoknak teret biztosítani, ezért alternatív felületek után kellett nézniük. Így ugyanebben az időszakban a megmaradt adományokból Budapest forgalmas aluljáróiban (Blaha Lujza tér, Deák Ferenc tér, Széll Kálmán tér, Nyugati pályaudvar, Keleti pályaudvar, Batthyány tér) padlómatricákat is kiragasztottak.

 

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!