szerző:
hvg.hu

Sokszor nem a teljesítmény, hanem a lojalitás és a régi kötelékek számítanak azoknál az ügyvédeknél, akik a NER-rel karöltve emelkednek egyre feljebb – erről is olvashatnak a HVG év végi dupla számában.

Jó barátság, közös iskolai háttér – ezek a kvalitások fontosabbnak tűnnek, mint a szakmaiak azon ügyvédek körében, akiket a NER elhalmoz megrendelésekkel. A HVG 148 oldalas karácsonyi dupla számában olvasható cikk felsorol párat a rendszer ügyvédgyőztesei közül: Az Orbán Viktor vejével, Tiborcz Istvánnal közösen céget birtokló, üzleti ügyekben tanácsot adó Hamar Endrét, aki Tiborcz gyerekkori barátja, vagy az SBGK ügyvédi irodát, amelynek tagjai között Fidesz-alapító van: Bajkai István jövőre pedig országgyűlési képviselőjelölt, a VI-VII. kerületben fog indulni Budapesten. Ő egyébként az Orbán család jogi képviselője. Rátky Miklósnak az hozta meg a felívelést, hogy Seszták Miklós egyetemi barátja volt, ma már a CÖF is az ügyfelei között van. És persze Bártfai Beatrix is megemlítendő, akinek kormány- és Fidesz-közeli pályája töretlenül ível, amihez köze lehet annak is, hogy a Habony Árpáddal jó barátságot építő Győri Tiborhoz fűzi jó kapcsolat. TV2-es, eximbankos szerződései vannak. És akkor még nem is említettük a letelepedési kötvények mögötti jogi hátteret megíró Kosik Kristóf ügyvédi iroda tagját, Kertész Balázst, akit Rogán Antal bizalmasaként emlegetnek, és megannyi belvárosi ingatlanügyletben teljesített megbízást.

Részletek a HVG 148 oldalas karácsonyi különszámának Gazdaság rovatában.

©

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!