szerző:
hvg.hu

Az Együtt elnöke szerint a Fidesz tudatosan dönti romba az egészségügyet.

Választás 2018
Diadalmámor és totális összeomlás - ez maradt a 2018-as parlamenti választás után. Magyarország tehát egyrészt olyan, mint volt immár nyolc évig, eközben mégis egészen más lett, mint április 8-án reggel volt. A nagy kérdés most az: hogy jutottunk idáig, és mi jön most. Igyekszünk válaszokat találni.
Friss cikkek a témában

„Az a céljuk, hogy minél többen menjenek el az állami ellátásból a magánszféra irányába. Ez duplán jó: kevesebb adóforintot kell az egészségügyi ellátásunkra áldozniuk, így többet lophatnak, míg a lopott pénzből fideszes oligarchák alapítanak magánegészségügyi intézményeket, így hatalmas üzleti lehetőséghez jutva” – állítja Juhász.

„Óriási várólisták, folyamatosan romló szolgáltatások, lepusztult infrastruktúra, elvándorló orvosok és nővérek, és a gyógyulást hátráltató, elfogadhatatlan minőségű kórházi koszt. Az ételekben nincs megfelelő mennyiségű vitamin, és tápanyag is alig, összességében nem segíti a gyógyulást. Az ízéről már nem is beszélünk.”

Arról, hogy mi a baja Juhásznak a kórházi koszttal, és mit miért teszi, meddig, hogyan, milyen keretek között, a videóban beszél. Katt, még mérlegel is egyet:

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!