szerző:
hvg.hu

Az Együtt elnöke szerint a Fidesz tudatosan dönti romba az egészségügyet.

Választás 2018
Február 17-én hivatalosan is elkezdődött az április 8-ra kiírt parlamenti választás kampánya. Ebben a hét hétben a hvg.hu beszámol minden eseményről, amely a választók döntését befolyásolhatja, pörög a kamuméterünk, ott leszünk a nagy csaták helyszínén, és úgy általában: megmutatjuk, milyen Magyarországon szavazunk 2018 tavaszán.
Friss cikkek a témában

„Az a céljuk, hogy minél többen menjenek el az állami ellátásból a magánszféra irányába. Ez duplán jó: kevesebb adóforintot kell az egészségügyi ellátásunkra áldozniuk, így többet lophatnak, míg a lopott pénzből fideszes oligarchák alapítanak magánegészségügyi intézményeket, így hatalmas üzleti lehetőséghez jutva” – állítja Juhász.

„Óriási várólisták, folyamatosan romló szolgáltatások, lepusztult infrastruktúra, elvándorló orvosok és nővérek, és a gyógyulást hátráltató, elfogadhatatlan minőségű kórházi koszt. Az ételekben nincs megfelelő mennyiségű vitamin, és tápanyag is alig, összességében nem segíti a gyógyulást. Az ízéről már nem is beszélünk.”

Arról, hogy mi a baja Juhásznak a kórházi koszttal, és mit miért teszi, meddig, hogyan, milyen keretek között, a videóban beszél. Katt, még mérlegel is egyet: