Dercsényi Dávid
Dercsényi Dávid

Nem kellett sok idő összerakni a mozaikot: itt egy Soros-bérenc, ott egy migráns, emitt egy civil – a Fidesz eljutott oda, hogy

az ellenzéki vezetők veszélyt jelentenek az országra.

Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója nyilatkozta ezt a köztévén (és a mondatát átvette a kormány összes médiuma, mutatta meg a 444).

Az ellenzéki pártok vezetői egymás kinyírásával vannak elfoglalva, jelek sora utal arra, mind Sorossal vannak összekapcsolva. Az emberek pedig áprilisban arról döntenek, hogyan tovább.

Úgy lenne logikus, hogy a Fidesz továbbmegy a logikai úton. Aki ellenzéki pártokra szavaz, veszélyezteti Magyarországot. Azaz hazaáruló. Ezt a Fidesznek meg kell akadályoznia. Az ország érdekében. Hát nem?

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!