szerző:
hvg.hu

Valószínűleg még nem látta a Stop ENSZ-kampányt.

A zoom.hu kereste meg Navracsics Tibor fideszes uniós biztost annak kapcsán, hogy a hódmezővásárhelyi vereség hatására felmerült, a Fidesz-kampány nem fog megélni csupán a Soros-tervből, ezért abból vissza kellene venni.

Navracsics már korábban szembekerült pártjával, amikor úgy nyilatkozott, a Bizottságban nem hallottak Soros-tervről, és nem foglalkoznak vele. Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes, a "KDNP" elnöke ekkor arra szólította fel a biztost, gondolja át a hűség fogalmát.

"Amikor meghallottam, azt gondoltam, hogy na ugye" – mondta Navracsics a zoom.hu-nak. Azt is mondta, örül annak, hogy olyan emberek, akik őt korábban hazaárulónak nevezték, ma már osztják a véleményét.

Az interjú valószínűleg azelőtt készült, hogy a kormány előállt volna az ENSZ elleni, ismét a migránsokkal riogató új "tájékoztató" kampányával.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!