szerző:
hvg.hu

Migránsokat talált, mégpedig életerőseket.

Választás 2018
Diadalmámor és totális összeomlás - ez maradt a 2018-as parlamenti választás után. Magyarország tehát egyrészt olyan, mint volt immár nyolc évig, eközben mégis egészen más lett, mint április 8-án reggel volt. A nagy kérdés most az: hogy jutottunk idáig, és mi jön most. Igyekszünk válaszokat találni.
Friss cikkek a témában

Migránsokat észlelt a szerb-magyar határ túloldalán Boldog István fideszes országgyűlési képviselő. A kormánypárti politikus a Facebookon tette közzé videóját, amely egy romos épületben mosolyogva didergő keleti külsejű férfiakat ábrázol.

A filmecskét a képviselő gondolatai kísérik végig. A politikus rámutat, hogy ezek az emberek "fiatalok, 20-30 év közötti fiatal emberek, akik láthatóan életerősek, tehát tudnának boldogulni a hazájukban is."

A kormánypárt képviselője egyébként láthatóan életerős, tehát nem lenne neki muszáj ezt csinálni.

Boldog István amúgy három hete büszkén mutatta be Wang Xueyong urat, akinek élelmiszeripari vállalkozását 500 millióval támogatja a kormány. A képről nem derül ki, Wang úr elég életerős-e ahhoz, hogy boldogulhasson Kínában.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!