szerző:
hvg.hu
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

És – ahogy illik – ki is posztolta a Facebookra..

Megállt a kanál az encsi Anyukám mondta étterem vendégeinek kezében csütörtök délben, de a személyzet is jócskán meglepődött, amikor egyszer csak belépett az ajtón a miniszterelnök.

"Köpni-nyelni nem tudtunk"  –

 számolt be a hvg.hu-nak az étterem egyik munkatársa, amikor felhívtuk, miután csütörtök kora délután egy ott készült fénykép bukkant fel Orbán Viktor Facebook-oldalán.

©

Orbán Viktor – mint kiderült – a tokaji vízisportcentrum délelőtti átadása után ugrott be a tavaly az év legjobb vidéki éttermének választott vendéglátó egységbe.

Megjelenése azért is keltett meglepetést, mert a nyolcfős asztalfoglalás egy hölgy nevére szólt.

Bár a posztnak vicceskedve a "feleségem mondta" címet adták a miniszterelnök oldalán, Lévai Anikó nem volt ott az étteremben, Orbán Viktor a Miniszterelnöki Kabinetiroda munkatársaival ebédelt.

A Facebook-oldalra feltöltött képen kivételesen nem látszik, hogy mit eszik a gyakorlatilag bárhol, bármibe örömmel belekóstoló miniszterelnök – a tányérja a hely jellegzetes bora és egy ásványvíz takarásában van az asztalon –, de az étterem tájékoztatása szerint a hely klasszikus ételeit, köztük az Anyukám mondta védjegyének számító pizzát kóstolta meg.

A miniszterelnök környezetéből a hvg.hu-nak ezt annyival egészítették ki, hogy minden nagyon finom volt, de a legjobban a pacal ízlett neki.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!