szerző:
hvg.hu

Állítólag változtak a piaci igények, Magyar Nemzet helyett már a kormányközeli Magyar Időket árulja az Aldi.

Megváltoztak a piaci igények – így érvelt az Aldi annak a vásárlójának, aki az után érdeklődött, hogy miért nem találja az áruházlánc sajtókínálatában a Magyar Nemzetet.

A Simicska Lajos érdekeltségébe tartozó lap helyébe az Aldi a kormányközeli Magyar Időket tette, számol be a Marketing&Média Online.

A Magyar Nemzetre szóló előfizetést még februárban az Országgyűlés lemondta. Simicska országos kereskedelmi rádiójának, a Class FM-nek több műsora miatt a médiahatóság vizsgálódik, amely akár azzal is járhat, hogy ősszel nem hosszabbítják meg a frekvenciaengedélyt. A tavaly februári G-nap után látványosan szorul háttérbe Simicska és érdekeltségei.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!