szerző:
hvg.hu

Baldauf László, a cég alapítója több üzlet üzemeltetéséről mond le.

A Lidl bejelentette a Gazdasági Versenyhivatalnál, hogy átveszi hét CBA üzlet üzemeltetési jogát. A 2017. december 11-i dátummal közölt bejelentés az alábbi üzleteket érinti:

Center Veresegyház
Center Üröm
Center Szada
Budapest, Ferenciek tere
Budapest, Rákóczi út
Budapest, Máriaremete
CBA-Aranyherceg.

Az üzletek között vannak tehát azok is, amelyekről egy héttel ezelőtt írta meg a Portfolio, hogy tulajdonosa, Baldauf László átadja őket a Lidlnek. A portál a Budapest Blaha Lujza téri (Rákóczi út) Cent és a Ferenciek teri Príma átadásáról írt. Baldauf akkor a Független Hírügynökségnek cáfolta, hogy eladná a boltokat. Igaz, azt azért megerősítette, hogy tárgyal a német üzletlánccal, és ha bármilyen véglegesített megállapodás lenne, arról tájékoztatja a sajtót. Úgy tudjuk, ez egyelőre nem vált aktuálissá.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!