szerző:
hvg.hu

Óránként 18 millió forinttal gazdagodott a leköszönő felcsúti polgármester.

Egyetlen magyar sem gazdagodott annyival az elmúlt egy évben, mint Mészáros Lőrinc. A távozó felcsúti polgármester a Napi.hu 100 leggazdagabb magyarról szóló összeállításában még csak a második lett, de egy oka van annak, hogy nem az első: lezárták az adatok összesítését még az előtt, hogy Mészáros bejelentette, az övé és feleségéé a Konzum PE Magántőkealap.

Mészáros vagyona a bejelentés előtt körülbelül 280 milliárd forint volt, ami önmagában is óriási összeg, hát még ha hozzátesszük, hogy egy évvel ezelőtt csak 120 milliárdnál járt. A 160 milliárdos gazdagodás egy év alatt azt jelenti: Mészáros Lőrinc

  • naponta 438 millió,
  • óránként 18,2 millió,
  • percenként 304 414,
  • másodpercenként 5073 forinttal

lett gazdagabb az elmúlt egy évben.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gifeket, videókat.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!