szerző:
hvg.hu

Sasszemű néző szúrta ki.

A közmédia sportcsatornájának egyik futballal foglalkozó magazinműsorában, a Góóól!2-ben tűnt fel a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó sportruházati márka, a 2rule logója. Nem is akárhol: a műsorvezető, Molnár Mátyás zakóján, egy fehér kitűzőn, ahogy azt a twitterező cikoria észrevette.

Nem ez az első alkalom, hogy az M4 Sport a máris három NB I.-es csapatot öltöztető márkát reklámozza a gyanútlan nézőknek. A múlt csütörtökön például élőben közvetítették Facebook-oldalukon a felcsúti Pancho Arénából a helyi focicsapat mezbemutatóját.

(via 444)

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!