szerző:
hvg.hu

Romlott a rákkal harcoló Robin Gibb állapota, és szombati sajtóhíradások szerint kómába került.

Családja virraszt a rákkal küzdő, kómába került Bee Gees-énekes, Robin Gibb kórházi ágyánál; attól tartanak, hogy már csak napjai vannak hátra - írja a Sun.

A 62 éves énekesnek vastagbélrákja és májrákja van, ráadásul legutóbb aggasztó módon súlyos tüdőgyulladást kapott.

©

Nemrég még úgy tűnt, hogy Gibbs csodával határos módon felépül, de az orvosok úgy vélik, egy újabb daganat is képződött a korábbi mellett.

Robin Gibbs egészségügyi problémái 2010 októberében kezdődtek, amikor sürgős műtétet kellett végrehajtani rajta egy bélelzáródás miatt, majd ezt követően bélcsavarodás miatt operálták, ikertestvére, Maurice ebben halt meg kilenc évvel ezelőtt.

Gibbst márciusban műtötték legutóbb, a műtét miatt kénytelen volt lemondani az április 10-i lemezbemutató koncertjét megelőző összes szakmai programját, majd tüdőgyulladása miatt a koncertre sem tudott elmenni.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!