szerző:
hvg.hu

Szinkronizálva nézték a helyiek egy kambodzsai kisvendéglőben a TV2 egyik vetélkedőjét – derült ki a Blikk szerint abból a videófelvételből, amelyet az egyik műsorvezető, Kasza Tibi kapott.

Khmer szinkronnal nézik a kambodzsaiak a TV2 Bumm! című vetélkedőjét, legalábbis ezt rögzítették önkéntesként dolgozó magyarok egy ottani kisvendéglőben – írta a Blikk, amely a videót is közzétette.

A felvételt Kasza Tibinek küldték el. "Át kéne mennem Kambodzsába, hátha felismernek az utcán" – írta a vetélkedő műsorvezetője a Facebookon.

A Blikk kérdésére a TV2-nél közölték, bevett dolog a piacon, hogy egy adott országban sikeres saját gyártású műsort az eredeti formátum tulajdonosa késztermékként továbbértékesíti más területeken.

"Az ilyen eseteknek mindig örülünk, hiszen azt mutatja, hogy nemzetközileg is elismerik a munkánk minőségét" – tették hozzá a csatornánál.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!