szerző:
hvg.hu

A Sziget Fesztivál a Facebook–oldalán jelentett be néhány új világsztárt, akik augusztusban elfoglalják majd a nagyszínpadot. Mit mondjunk, alakul a program.

A most bejelentett listán ott van a ma mindenhol a világon az egyik legfontosabb headlinernek számító Muse, David Guetta, az Arctic Monkeys frontemberének, Alex Turnernek és Miles Kane-nek közös projektje, a The Last Shadow Puppets, a The Lumineers, a Years & Years, Róisín Murphy, a Bullet For My Valentin, Jess Glynne , a Parkway Drive, a K.I.Z., a The Neighbourhood, Datsik, és a Rico & Sticks.


Korábban már kiderült, hogy jön az egyre népszerűbb Bastille, a 2015-ben kiemelkedő albummal jelentkező CHVRCHES vagy a nemrégiben újjáalakuló Bloc Party, a punkrockban utazó Sum 41 és a holland DJ, Nicky Romeró is.

De már régen tudjuk, hogy itt lesz a Sigur Rós és az M83, John Newman, MØ és Parov Stelar is.

 

 

 

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!