szerző:
hvg.hu

Közös szelfit is készített a felszolgálókkal a Michelin-csillagos Borkonyhában Tom Hanks és Ron Howard rendező.

Tom Hanks, aki a Da Vinci-kód folytatásaként készülő Inferno című filmet forgatja Budapesten a Michelin-csillagos Sas utcai Borkonyhában vacsorázott Ron Howard rendezővel. Az Oscar-díjas színész és rendező az étterem konyháján a felszolgálókkal és az egyik üzletvezető-tulajdonossal közös szelfit is készítettek, ezt a Borkonyha osztotta meg Facebook-oldalán.

©

Az étterem azzal tette közzé a képeket, hogy "Robert Langdon professzor a Borkonyhán keresi a Szent Grált. :) Kísérője Ron Howard Oscar-díjas rendező." Tom Hanks a Budapesten forgatott Inferno című filmben ugyanis Robert Langdon történészt játssza, a filmben Budapest Velencét és Firenzét helyettesíti.

©

A film nagy részét tavaly tavasszal vették fel Budapesten, de idén februárban a stáb visszatért Magyarországra, mert Ron Howard rendező elégedetlen volt néhány jelenettel, amiket újra felvesznek.

A Borkonyha két éve, 2014 márciusában kapott Michelin-csillagot.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!