szerző:
hvg.hu

A lesújtó kritikai és nézői visszhangot kapó negyedik rész után 11 évvel kerül mozikba az Indiana Jones-sorozat ötödik felvonása, amelynek címszerepébe visszatér az akkorra már a 77-et is betöltő Harrison Ford is.

Bár egy ideig úgy tűnt, hogy a Jurassic World főszerepe után egy másik Spielberg-klasszikus legújabb felvonásában is Chris Pratt veszi át a stafétát, a rendező tavaly kijelentette, hogy az Indiana Jones-széria ötödik része Harrison Forddal készül majd.

A sok találgatás után most a Disney bejelentette, hogy 2019. július 19-én kerül a mozikba az Indiana Jones 5, amelybe minden főbb résztvevő visszatér: Spielberg rendezi, Harrison Ford főszerepli, a produceri munkálatokat pedig Kathleen Kenendy és Frank Marshall végzik.

A botrányos negyedik rész, A kristálykoponya királysága után újra Indiana Jones bőrébe bújik Harrison Ford
©

Harrison Ford úgy tűnik, minden nagyobb szerepét eljátssza még egyszer, legalábbis a Star Wars: Az ébredő Erő után hamarosan kezdik forgatni a Szárnyas fejvadász folytatását Magyarországon, és akkor még ez is.

De legalább a fiatal Han Solót nem akarja eljátszani 73 évesen.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!