szerző:
hvg.hu

Az egymilliárdos állami támogatásból készülő "új Csinibaba" forgatásán jártunk.

Mint korábban már beszámoltunk róla, többek között Szabó Kimmel Tamással, Reviczky Gáborral, Nagy Feróval, a főgonoszt alakító Stohl Andrással, továbbá Ostorházi Bernadettel, Molnár Piroskával, és a filmügyi kormánybiztos volt és jelenlegi párjával, azaz Dobó Katával és Vajna Tímeával már forgatják Csupó Gábor Pappa Pia című filmjét. A vidám, zenés produkciónak beharangozott alkotást a Filmalap egymilliárd forinttal támogatta.

Most a forgatáson jártunk, ahol épp azt a jelenetet vették fel, amiben Stohl András a Hungária nagy slágerét énekli.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!